Kohu suositun Fortniten tanssien ympärillä jatkuu. Epic Gamesia uhkaa uusi haaste käräjille, kun BoogieDawn-tanssikisan kautta liikkeensä peliin saaneen pojan äiti on aikeissa haastaa pelintekijät oikeuteen.

Orange Shirt Kidinä tunnettu poika osallistui Fortniten kilpailuun, jonka kautta pelin fanit saivat tilaisuuden kilpailla oman tanssiliikkeensä hyväksymisestä peliin. Orange Shirt Kid ei voittanut kilpailua, mutta fanien huimasta kannustuksesta johtuen Epic Games lisäsi pojan tanssin peliin. "Random"-tanssista tuli erittäin suosittu pelin fanien keskuudessa ja se nosti keksijänsä kuuluisuuteen. Nyt pinnalle nousseen haasteen takana on pojan äiti, sillä lapsi itse on vielä alaikäinen.

Tilannetta voidaan pitää sikäli omituisena, sillä kilpailun ehdoissa on mainittu lähetettävien tanssiliikkeiden olevan vapaasti Epic Gamesin käytettävissä. Saa siis nähdä, eteneekö asia koskaan oikeuteen asti.

Aiemmin pelistudiota ovat tanssiliikkeiden vuoksi käräjille haastaneet Backpack Kidinä tunnettu Russel Horning ja esimerkiksi näyttelijä Alfonso Ribeiro.

Kirjaudu kommentoidaksesi