Farming Simulator 17 sai PlayStation 4 Pro -ehostuksen

Sarjansa aiemmat myyntiennätykset rikkonut Farming Simulator 17 rullaa tätä nykyä entistäkin nätimmin PlayStation 4 Pro -konsolimallilla.

Ilmaisena jaeltava päivitys ehostaa Farming Simulator 17:n visuaaleja pelaajan omien mieltymysten mukaan. Kyntämään päästään joko täydellä 4K-tarkkuudella tai vaihtoehtoisesti 1080p-tarkkuudella, 60 ruudun sekuntivauhdilla ja pidemmällä piirtoetäisyydellä. Pelin voi valita rullaavan myös samaisella 60 ruudun sekuntivauhdilla, 1440p-tarkkuuden kera. Myös varjojen piirtoetäisyyden lupaillaan paranevan hieman. Playstation Plus -jäsenet saavat kaiken lisäksi Massey-Ferguson Black Duals -ajokin ilmaispäivityksenä.

Tuore päivitys lupaa tuoda PC- ja PlayStation 4 -pelikokemukseen myös useita pelaajien toivomia parannuksia. Samaiset parannukset saapuvat Xbox One -pelaajille hieman myöhemmin.

Farming Simulator 17 julkaistiin lokakuussa pc:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle. Myös Mac-pelaajat ovat saaneet vihdoin oman versionsa pidetystä maatilasimulaattorista.

Kirjaudu kommentoidaksesi