FIFA 07:n demo ladattavissa

EA:n FIFA-sarjan uusin osa, FIFA 07, on nyt ladattavissa Liven kauppapaikalta kokeiluversion muodossa. Kokoa demolla on 827,32 megatavua.

Yhden puoliajan mittaista ystävyysottelua pääsee pelaamaan yhdestä neljään pelaajaa ja joukkueista mukaan on laitettu Manchester United (Englanti), Barcelona (Espanja), Lyon (Ranska), Guadalajara (Meksiko), AC Milan (Italia) ja Werder Bremen (Saksa). Tapahtumapaikkana toimii uusi Wembleyn stadion.

FIFA 07:n julkaisupäivää Xbox 360:lle ei ole vielä vahvistettu.

Galleria: 

Kommentit

Menee kyllä pikku hiljaa maku tuohon NHL 07:aan, kun ei voi ladata demoja samalla kun pellailee. Vähän huolellisuutta olisin toivonut EA:n pojilta ;(

Animaation luonnollisuus ja pallon liike yllättivät. Nyt peli todella näyttää siltä, että siellä pelataan palloa, eikä vain hypitä käsikirjoitetuista animaatioista toisiin.

Pelissä syntyy todenmukaisia maaleja, kun maalivahti esimerkiksi syöksyy pallon päälle ja se hypähtääkin alta verkkoon. Nahkakuula ei näytä siltä, että se liimautuisi pelaajan jalkaan tai maalivahdin hyppysiin, vaan kirmaa vapaana ruohokentällä.

Demon perusteella pelaaminen tuntui hyvältä.

Lähikuvien ruudunpäivitysongelmat olisi sitä vastoin syytä hioa pois. Paikoin pelissä myös näkyy kiusallisesti rosoreunoja 720p-tilasta huolimatta. Tällaiset pienet yksityiskohdat syövät ikävästi 07-version parannusten tuomaa immersiolisää.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi