Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Final Fantasy IV:n julkaisupäivä varmistui

Square Enixin klassisen Final Fantasy IV -roolipelin Nintendo DS -uusintaversio on saanut julkaisupäivän Euroopassa. Musta ritari Cecil värikkäine kumppaneineen päästetään valloilleen 5. syyskuuta.

Alkuperäinen Final Fantasy IV julkaistiin Super Nintendolla vuonna 1991, minkä jälkeen klassikko on kääntynyt muun muassa Game Boy Advancelle. Tuore DS-versio poikkeaa joukosta, sillä se on päivitetty 3D-grafiikoilla, ääninäytellyillä välianimaatioilla sekä hahmojen elämää taustoittavilla lisäkohtauksilla. Peli luonnollisesti hyödyntää taskukonsolin molempia ruutuja sekä kosketusnäyttötoimintoa, minkä lisäksi mukaan on ympätty langattomassa verkossa pelattava Monster Summon Battle -moninpeli.

Galleria: 

Kommentit

"Musta ritari Cecil värikkäine kumppaneineen päästetään valloilleen"
Olipa hassusti sanottu :)
Mutta, mitä grafiikoita katsoo niin itse olisin pitänyt sen 2D pelinä, Cecil;kinhän näyttää joltain suuripäiseltä tikku-ukolta. Saman tyyppinen käännös kuin FF V olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta eiköhän tämäkin tule testattua.

Edit: Tosiaan siis tarkoitan GBA käännöstä :)

Tarkoitatko GBA käännöstä? Sellainenhan IV:sta jo löytyy ja sitä pystyy DS:llä pelaamaan. Eli mitä sitä nyt uudestaan täysin samaa peliä julkaisisi. Onhan tämäkin sama peli toisaalta, mutta kuulemma haastetta on enemmän ja kyllä 3d-grafiikat varmasti tuovat joihinkin kohtauksiin uutta meininkiä. Ja onhan tuossa muutakin uutta kuten ääninäyttely. Enpä tiedä jaksaako tämä kuitenkaan kiinnostaa tarpeeksi kun alkuperäinen (tai sen pleikka käännös aikanaan) on jo pelattu.

"Olipa hassusti sanottu :)"

Olen hassunhauska jannu. Tai jotain :)

Kyllähän tuo 3D-kuorrutus on ihan mukava idea, varsinkin kun tuo GBA:n FF IV Advance löytyy jo hyllystä. Ainakin itselleni DS:n FF III:n ulkoasusta tuli (etäinen) FF VII -bonvoyage, mikä ei ainakaan minun kirjoissani ole yhtään hullumpi juttu. Tarinan puolelta seikkailu jäi kyllä hieman laihanlaiseksi pleikkarin osiin verrattuna, mutta eiköhän tuokin puoli korjaannu viimeistään sitten jos/kun FF VI kääntyy DS:lle.

Paras asia tässä on tuo "pokemon-tyylinen" hirviöuudistus. Rydialla on siis semmonen skilli tässä että voi kutsua jonkun olennon taistelemaan itsensä paikalle. Olentoa pystyy kouluttamaan Fat chocobon luona erilaisilla minipeleillä ja myös itse piirtämään kasvot ym.. ja valita miltä se örvelö näyttää.

Hyvä ääninäyttely(oikeasti hyvä, mitä videoista nähty) tuovat oikeasti kunnolla tunnelmaa noihin kohtauksiin mitä 2D:lla ei pahemmin ollut :O

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi