Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendo julkisti perjantaiyön Direct-lähetyksessään kunnon satsin tulevia pelejä Switch-konsolilleen. Näihin lukeutui myös peräti kahdeksan Final Fantasy -nimikettä joita nähdään myöskin Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleilla.

Final Fantasy XII The Zodiac Age nähdään ensimmäistä kertaa Nintendon alustalla. Kyseessä on sama versio, joka on jo aiemmin julkaistu PlayStation 4:lle ja PC:lle. Switch- ja Xbox-käyttäjät pääsevät nauttimaan Vaanin ja kumppanien seikkailuista ensi vuoden puolella.

GameCuben ajoilta tuttu toimintaroolipeli Final Fantasy Chrystal Chronicles saapuu myös Nintendo Switchille päivitetyillä grafiikoilla. Vuonna 2004 julkaistussa Chrystal Chroniclesissa pelaajien täytyi pelastaa maailmansa kristallit keräämällä Myrrhiä lahtaamalla hirviöitä tai suorittamalla pulmatehtäviä. Alkuperäisessä julkaisussa moninpeli toteutettiin linkkikaapeleiden avulla, mutta tuoreemmassa versiossa luotetaan verkkoyhteyksiin. Final Fantasy Crystal Chronicles julkaistaan Nintendo Switchille sekä PlayStation 4:lle 2019 vuoden puolella.

Päivityksen saa myös Final Fantasy Fables: Chocobo's Dungeon, kun se ilmestyy Switchille ja PlayStation 4:lle nimellä Chocobo's Mystery Dungeon: Every Buddy. Kyseessä on luolastoryömintäseikkailu, jossa pelataan roolipelisarjan tunnettuna lintumaskottina. Chocobo-seikkailun virallisilla sivuilla kerrotaan pelaamisesta seuraavaa: Maailma liikkuu vain, kun sinä liikut, hyökkäät tai käytät esineitä. Jos siis joskus huomaat olevasi hirviöiden saartamana, älä huoli, voit miettiä pakosuunnitelmaa kaikessa rauhassa. Chocobo's Mystery Dungeonia on mahdollista pelata kaverin kanssa kahden Joy-Con-ohjaimen avulla. Chocobo's Mystery Dungeon: Every Buddy julkaistaan tulevan talven aikana Nintendo Switchille ja PlayStation 4:lle.

Kahden vuoden takainen PlayStation 4- ja Vita-julkaisu World of Final Fantasy rantautuu myöskin hybridialustalle Maxima-lisänimellä varustettuna. World of Final Fantasy sijoittuu Grymoiren maailmaan, jonne sisarukset Lann ja Reynn ajautuvat. Muistikatkoksista kärsivät nuoret yrittävät saada muistonsa takaisin seikkailemalla Grymoiren maailmassa, jota kansoittavat maailmankuulun roolipelisarjan hirviöt ja hahmot. Switchille saapuva Maxima-versio on saanut uusia hirviöitä ja sankarihahmoja, jotka ovat tuttuja muista Final Fantasy -teoksista. World of Final Fantasy Maxima julkaistaan Nintendo Switchille ja Xbox Onelle 6.11.2018.

Näiden lisäksi on ensi vuonna mahdollista kokea Final Fantasy VII, IX, X ja X-2 Nintendo Switchillä ja Xbox Onella. Jos kaiken tämän lukemisesta tuli hirveä hinku sukeltaa sarjan pariin, niin tällä hetkellä Nintendon eShopissa on saatavilla Final Fantasy XV Pocket Edition HD.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Lähde: