Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Finnish Games Career Day tarjoaa lokakuussa mahdollisuuden tutustua Suomen pelistudioihin sekä uramahdollisuuksiin niiden sisällä.

Finnish Games Career Day on interaktiivinen verkkotapahtuma, jossa johtavat pelistudiot Suomesta opastavat työnhaussa ja kertovat työllistymismahdollisuuksista pelialalla.

Rekrytoivat studiot järjestävät tiedotustilaisuuksia ja vastaavat osallistujien kaikkiin kysymyksiin. Tapahtuma on myös hyvä tilaisuus ulkomaalaisille tekijöille oppia suomalaisesta peliteollisuudesta, sen tiiviistä yhteisöstä, työskentelykulttuurista sekä käynnissä olevista projekteista.

Studiot, jotka voit tavata onlinena ovat Seriously, Redhill Games, Critical Force, Remedy Entertainment, Fingersoft, Epic Games, Panzerdog, Nitro Games, DoDreams ja Mainframe Industries.

Tapahtumassa ovat mukana myös Peliala ry (Game Makers of Finland), Games Jobs Finland, Business Finland sekä Neogames.

Puhujina ohjelmassa ovat muun muassa Ekaterina Dolgova (Redhill Games), Oleg Paliy (Games Job Fairs -järjestäjä), Suvi Latva (Neogames), Roman Malakhov (Panzerdog), Mikko Pallari (Epic Games) ja Tanja Lankia (Remedy).

Finnish Games Career Day järjestetään keskiviikkona 28. lokakuuta 2020 klo 9.00 – 19.00. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa gamesjobfair.com.

Kirjaudu kommentoidaksesi