Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Capcom on tiedottanut kääntävänsä edellisen laitepolven kolme Dead Rising -peliä nykykonsoleille, vahvistaa pelisivusto Eurogamer.

Eurogamerille annetun lausunnon mukaan sekä Xbox 360:n yksinoikeudeksi aikoinaan jääneen debyyttiosan että Dead Rising 2:n ja Dead Rising 2: Off the Recordin on kerrottu ilmestyvän PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Näistä ainakin sarjan ensimmäisestä osasta päästään nauttimaan konsoliversioiden lisäksi PC:llä. Siinä missä Dead Rising 2:ssa annetaan epäkuolleille pataan täysin uudella hahmolla, jatkaa vuonna 2011 julkaistu Dead Rising 2: Off the Record ensimmäisessä osassa nähdyn kuvajournalisti Frank Westin tarinaa. Tarkempaa lisätietoa uusintajulkaisuista saadaan kuulla Capcomin mukaan piakkoin.

West tähdittää myös tulevassa Dead Rising 4:ssä, joka ilmestyy näillä näkymin kuluvan vuoden lopulla Xbox Onelle sekä PC:lle. Näistä jälkimmäisessä peli on aluksi lunastettavissa vain Windows 10:n omasta kaupasta. Viime kuussa GameSpotille vahvistetun tiedon mukaan sarjan viimeisin osa ei ole kuitenkaan jäämässä pysyvästi Microsoftin täydeksi yksinoikeudeksi, sillä Westin uusinta seikkailua on määrä päästä myöhemmin pelaamaan myös PlayStation 4:llä sekä Steamissä.

Kirjaudu kommentoidaksesi