Xbox Onelle yksinoikeudella saapuva Killer Instinct on esitteillä uudella videolla. Klipin pääosassa on taistelunimikkeen ennakkofiilistely ja vahvistettujen hahmojen esittely, mutta mukaan mahtuu myös uusi hahmojulkistus. Kyseessä on sarjan aiempien osien kansitaiteessa esiintynyt kyborgihahmo Fulgore.

Pelin julkaisussa ominaisuudet ovat peruspaketissa kovin keveät, mutta tuotokseen on mahdollista ladata useampia pelimoodeja sekä hahmoja. Lisätappelupukareita on vahvistettu saapuvaksi tällä hetkellä kaksi: luurankosoturi Spinal tammikuussa, sekä kyborgitaistelija Fulgore maaliskuussa. Fulgorea ei uudella videolla esitellä tarkasti, joten parempaa katsausta hahmoon saadaan vielä odotella.

Nyt valloilleen päästetty traileri esittelee mätkijöiden lisäksi pikaisesti hahmojen kustomointia sekä ostosvaihtoehtoja, joilla nimikkeen voi itselleen hankkia.

Killer Instinct on mahdollista ladata Xbox Onelle konsolin julkaisun yhteydessä. Lisäominaisuudet aina tarinamoodista lähtien saa omaksi myös verkkolatauksen voimalla.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi