Gameranking-kisan voittajat valittu

Onnetar suosi tällä kertaa käyttäjää Parasiitti, joka käytti ovelaa hajautustaktiikkaa arvostellessaan pelejä sekä PlayStationin, että Xboxin valikoimista.

Ensin Parasiitin tuomittavaksi joutui nousevan auringon maasta ponnistava outolintu Catherine. Seuraavaksi vuorossa oli perinteikkään kaahailusarjan tuorein vesa Ridge Racer Unbounded, jonka ansiosta kotimainen Bugbear Entertainment pääsi puhaltamaan uusia muutoksen tuulia paikalleen jämähtäneeseen sarjaan. Posti kuljettaa herralle palkinnoksi vapaavalintaisen pelin.

Kesää ja lämpimiä kelejä odotellessa Heavy Rainin arvostellut TexMex voi puolestaan kääriytyä upeaan KonsoliFIN-t-paitaan pohtiessaan seuraavaksi arvostelukoneeseen päätyvää peliä.

Onnittelut voittajille!

Galleria: 

Kommentit

Onnittelut voittajille! Ja Parasiitin vapaavalintainen peli on luonnollisesti Max Payne 3.. Vetkuttelet vain viikon verran, kunnes lähetät noose01:lle privaviestiä.. "Joo sori olin matkoilla, niin kesti vastata. MAX PAYNE 3!!!1"

Tämäpä onkin hauska sattuma, astuin juuri lentokoneesta ulos Kongon mineraalikaivosten suodatinjärjestelmien toimintaa tutkimaan. Kyllä tässä sen verran työsarkaa löytyy, että ainakin viikko täällä tulee vierähtämään.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi