Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Gamerscoressa 100 000 rikki

Xbox 360 –käyttäjät ovat saaneet kerätä saavutuksia ja Gamerscorea eri peleistä noin vuoden. Yhdelle Xbox Live –tunnukselle on kertynyt pisteitä muita enemmän, sillä StripClubDj rikkoi ensimmäisenä 100 000 rajapyykin.

Saavutus ei kuitenkaan vakuuta kaikkia, sillä syytöksiä on sadellut muun muassa tallennuksilla huijaamisesta sekä monen ihmisen osallistumisesta pistetilin kartoittamiseen. StripClubDj:n profiilistahan selviää tämän läpäisseen hurjat 100 peliä lähes täydellisesti. Yhteensä saavutuksia on kerätty 144 pelistä.

Galleria: 

Kommentit

No helppoahan tuo on fläshätyllä boxilla ja huijaamalla. kaveri itse on sanonut että on huijannut gamerscorea.

Kiinnosta vittuukaan joku gamerscore :D

Muuten, miksei gamescoren pisteet ole sama kuin microsoft pisteet?

Rahastuksen makua...

o........

Olisihan se mukava, jos pelaamalla pelejä saisi MS-pisteitä, mutta kuten jo todettua, saa Gamerscorea kerättyä ilmeisesti huijaamallakin. Saavutukset ja Gamerscore eivät todellakaan ole mikään turha keksintö.

Juuri eilen kamun kanssa hajoiltiin sille, että kuinka helvetin typerä joku voi olla, että vetää jotain lisenssikuraa ja sekundapelejä läpi - vain siksi, että saa pisteitä! Mahdollista tietty on, että eräät eivät vain minuuttia kauempaa katso mitä hyllyiltä kotiinsa poistavat. BOLLOCKS!

Hehhee. Itse asiassa lisenssikurasta ja sekundapeleistä pitäisi saada enemmän pisteitä, sillä niiden pelaamista voidaan pitää enemmän saavutuksena. Helppohan se on pelata jotain Gears of Waria ja hankkia achievementsejä ;).

Kivojahan nämä saavutuspisteet ovat, mutta jengi ottaa ne liian toisissaan, niin kuin uutisesta voi päätelllä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi