Lähes viikon mittaiselta Kölnin reissulta on saatu jälleen lisää nähtävää. Artikkelipuolella on luettavissa ensifiilikset peleistä Call of Duty: Black Ops 2, Need For Speed: Most Wanted, Dead Space 3, Crysis 3, Metal Gear Rising: Revengeance ja Deadpool.

Lauantaina yleisön edessä nauhoitettu ja tiistaina julkaistu podcast-jakso on ikuistettu ensimmäisen puolituntisen osalta myös kuvaformaattiin. Video on katsottavissa KonsoliFINin Youtube-kanavalla.

Parhaita cosplay-tyttöjä esittelevän kuvakollaasin ohella kannattaa antaa heti aikaa sosiaaliselle medialle. KonsoliFINiä voi seurata ja tykätä varsinaisen sivuston lisäksi Facebookissa ja Twitterissä.

Artikkelit:

Criterion Games tekee Most Wantedista timanttia - Cubase kaahasi Saksan autobahnilla tuhatta ja sataa.

Ensikosketukset Black Ops 2:n moninpeliin - Uusi Call of Duty ei pettänyt Dragonflyn odotuksia - pikemminkin päinvastoin.

Raiden vs. Deadpool – ninjojen kaksintaisto - J. Pikkarainen silpoi ja tuhosi kaiken mikä liikkui.

Gamescom: EA:n kolmen A:n pelit - Crysis 3:n ja Dead Space 3:n parissa viihtynyt J. Pikkarainen ampui ensin ja kysyi vasta sitten.

Video:

KonsoliFIN Podcast 074: Gamescom 2012 - Osa I - Jryi, Paavi, maagiset ja TUHOMURSU mehustelevat Gamescomia, katso video.

Gamescom-artikkelit PlayStation-puolella
Gamescom-artikkelit Xbox-puolella
Gamescom-artikkelit Nintendo-puolella

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi