Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Gamescom-pelimessu starttaa ensi viikolla Saksassa. Järjestäjä on kertonut, että ohjelmistossa on muun muassa useita paneelikeskusteluita, joissa vierailevat ajankohtaisten pelien tekijät.

Yksi paneelikeskusteluista keskittyy PlayerUnknown's Battlegrounds -peliin, joka on tämän hetken yksi kuumimmista puheenaiheista. Keskusteluun osallistuu koko projektin luoja Brendan Greene. Tuokiossa Brendan avaa kuinka modintekijästä tuli uuden tuotoksen kehittäjä. Paneelikeskustelu järjestetään 23.8. klo 14.00 Suomen aikaa.

Gamescomissa järjestetään myös kaksi muuta tilaisuutta, jossa toisessa puhuu avaruudessa käynyt ja Shroud of the Avatar -pelin ohjaaja Richard Garriot. Torstaina järjestettävässä paneelissa keskustellaan Project CARS 2 -autopelistä, josta kertomassa ovat Andy Tudor sekä ammatikseen autokilpailua ajava Nicolas Hamilton. Lisätietoja paneelikeskusteluista voit lukea täältä.

Tapahtumanjärjestäjä ei ole ilmoittanut lähetetäänkö paneelikeskustelut suoratoistona tai tuleeko ne jälkikäteen katsottavaksi. KonsoliFINin uutistoimitus ilmoittaa heti, jos asiasta kuullaan lisää.

Kirjaudu kommentoidaksesi