Gamescom: Vita saa oman salamurhaajattarensa

30. lokakuuta julkaistavan Assassin’s Creed 3:n rinnalla markkinoille ilmestyy salamurhaajasaagan käsikonsoliversio. PlayStation Vitalle kehitetty Assassin’s Creed 3: Liberation käyttää samaa pelimoottoria pienin muutoksin.

Tapahtumat sijoittuvat emopelin tapaan Amerikan itsenäisyyssodan vuosille, mutta hahmo ja miljöö ovat kokonaan toiset. New Orleansiin ja sen lähiympäristössä tapahtuva Liberation seuraa afrikkalais-ranskalaista Avelinea, joka on sarjan ensimmäinen naispuolinen päähenkilö. Juoni hyödyntää tuttuun tapaan historiallisia tapahtumia.

Vita-versio käyttää käsikonsolin kosketusnäyttöominaisuuksia muun muassa varastamisessa. Lisäksi emopelistä poiketen tehtävärakenne poikkeaa antamalla pelaajalle mahdollisuus suorittaa toimeksianto joko naamioitumalla salamurhaajaksi, palvelijatytöksi tai aristokraatiksi. Kukin pelityyli poikkeaa toisistaan. Eesimerkiksi aristokraatti ei voi kiivetä lainkaan talojen katolle, mutta kaunokaisen avuilla on mahdollisuus vietellä vartijoita omaksi suojakseen.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi