Pitkän linjan pelimyymäläketju GameStop ilmoittaa sulkevansa kaikki Suomen myymälät vaiheittan vuoden 2020 loppuun mennessä. Vaikka virallista syytä ei ilmoitettukaan, niin ketju on ollut jo pidempään sitkeiden sulkemishuhujen alla.

GameStop julkaisi tiedotteen, jossa se kertoo muutoksista ja ohjeistaa kuluttajia käytännön asioista tästä eteenpäin. Esimerkiksi lahjakortteja ei enää myydä ja liike ohjeistaakin lunastamaan ja käyttämään voimassaolevat mahdollisimman pian. Myöskään ennakkovarauksia ei enää oteta myymälöissä vastaan.

Alla tarkempi listaus tiedotteesta:

  • GameStop lopettaa Lahjakorttien myymisen ja asiakkaita pyydetään käyttämään olemassa olevat lahjakortit niin pian kuin mahdollista auki olevissa liikkeissä niiden sulkeutumiseen saakka, taikka verkossa.
  • GameStop jatkaa Vaihtoarvon (Trade Credit) tarjoamista vain valikoiduille tuotteille. Se huomioidaan välittömästi samassa ostotapahtumassa alennuksena ostoksesta. Olemassa olevat Vaihtoarvot pyydetään käyttämään niin pian kuin mahdollista auki olevissa liikkeissä niiden sulkeutumiseen saakka, taikka verkossa.
  • GameStop lopettaa tason 3. kanta-asiakaskorttien myöntämisen ja asiakkaita pyydetään käyttämään jo olemassa olevat 3. tason Kanta-asiakaskorttiedut niin pian kuin mahdollista auki olevissa liikkeissä, taikka verkossa. Asiakkaille, joilla on 3. tason Kanta-asiakaskortti, joissa on vähintään kuuden kuukauden voimassaoloaika, annetaan 9,99 euron alennuskuponki. Alennuskupongit tulee käyttää liikkeissämme kolmen kuukauden kuluessa niiden myöntämisestä.
  • GameStop lopettaa GameProtection -lisäsuojan myymisen ja asiakkaita kehotetaan käyttämään olemassa oleva GameProtection –lisäsuoja tarvittaessa, soveltuvin osin, niin pian kuin mahdollista auki olevissa liikkeissä niiden sulkeutumiseen saakka.
  • GameStop lopettaa tulevien tuotteiden Ennakkovaraukset ja asiakkaita pyydetään näyttämään ostokuittinsa liikkeessämme täyden hyvityksen saamiseksi koskien käteisellä tehtyjä ennakkotilaustalletuksia. Koskien Vaihtoarvolla tehtyjä Ennakkovaraustalletuksia, asiakkaille tarjotaan seuraavasta ostoksesta alennus täydestä vaihtohinnasta.

Kirjaudu kommentoidaksesi