GC 2010: Wiin uusin lisälaite - piirustuslauta

THQ julkisti Gamescomissa Wiille uDraw-piirustuslaudan, joka tukee aluksi mukana tulevaa uDraw Studio-ohjelmisto. uDraw Studiota markkinoidaan "piirustus-, väritys- ja taidepohjaisena videopelinä". Myöhemmin piirustuslaudalle julkaistaan Pictionary- ja Dood's Big Adventure -nimikkeet.

uDrawn koko on noin 15 cm x 10 cm ja rapakon takana paketin hinnaksi tulee 70 dollaria eli noin 56 euroa.

Galleria: 

Kommentit

Hyvä aprillipila. Mutta eihän tänään ole aprillipäivä :O
Kaikkea ne keksii...

Pääosin vaikuttaa turhalta kerta DS on juuri tuollaisia pelejä varten suunniteltu. Lähinnä Pictionary nousi trailerista esiin ainoana plussana, siinä kun on etu että perheenjäsenet/kaverit näkevät piirtämisen yhdeltä isolta ruudulta. Toimisi varmaan partypeleissä paremmin kuin lasten piirustusvälineenä.

Oho! THQ tosiaan yllätti! Mä olin varma, että ne hypettävät jotain raideräiskintää tai jotain muuta shittiä. En vielä tiedä, miten tähän suhtautuisi ja rahat saavat varmaan rauhassa kasvaa pankissa korkoa 3DS:ää varten, mutta aika cool nonetheless.

Pictionaryn takia vois melkeen jo harkitakin ja just joku partykimara vois hyvin mennä tommosella kanssa. Pikaviestittäminen piirroksin netin läpi olis kans tosi kliffaa...karvasia munia.

Olis ollut kiva, jos tossa olis ollut vielä paletti piirustusalustan yläpuolella pikaista värien valintaa varten!!!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi