Xbox One saa uudet värikerrastot. Microsoftin konsoli maalataan Call of Duty: Advanced Warfaren väreihin ja varustetaan yhden teran muistilla marraskuun alussa, kun taas Sunset Overdrive -toimintapelillä varustettu malli on väriltään valkoinen.

Microsoftin ja Activisionin Call of Duty -yhteistyön hedelmä näkee päivänvalon marraskuun kolmantena päivänä. Laite on varustettu Sentinel Task Force -värikerrastolla, pelin äänimaailmalla ja settiin sopivalla ohjaimella. Laitteesta löytyy myös teran kokoinen kiintolevy. Esimakua kokonaisuudesta voi katsoa tämän uutisen kuvista.

499 euron hintalapulla varustettu paketti pitää sisällään totta kai myös digitaalisen version Call of Duty: Advanced Warfaresta. Pelin Day Zero -versio tuo muassaan kustomoituja varusteita ja erikoisaseita.

Sunset Overdriven kylkeensä saava Xbox One on ohjaimineen väritykseltään täysin valkoinen. Dollareina hintalapulla 399,99 varustettu kone sisältää latauskoodin pelin All Day One Edition -versioon, josta löytyy Nothin' but the Hits -ase, erityinen Fizzie-vaateparsi ja Harcore!-vasara. Julkaisuajankohta paketille on lokakuun 28. päivä.

Sunset Overdrivestä julkistettiin myös uusi traileri, jonka pääsee tarkastamaan alta.

Galleria: 

Kommentit

Jotenkin tulee mieleen se Titanfall väreihin maalattu boxi. Jonka myös piti tulla. Jokohan tämä nyt ihan kauppoihin asti pääsisi?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi