Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Eilen Kölnissä järjestetyssä Xbox-tilaisuudessa haastateltiin PlayerUnknown's Battlegroundsin tekijää Brendan Greeneä. Valitettavasti pelistä ei kuitenkaan kuultu juurikaan mitään uutta.

Esittelyhetki käytettiin hyväksi näyttämällä kesäkuussa ilmestynyt traileri ja jutustelemalla teoksen menestyksestä sekä pelaajista. Haastattelussa Greene kertoi muun muassa mistä Winner Winner Chicken Dinner -slogan sai alkunsa ja, että Xbox-versio saapuu kauppoihin tämän vuoden lopulla. Tarkempaa aikataulua julkaisulle ei kuitenkaan annettu. PlayerUnknown's Battlegroundsin Xbox-versio on tällä hetkellä Blueholen ja Microsoftin yhteistuotos, joten PlayStation 4 -konsolille peli ei ole ainakaan vielä saapumassa.

Gamescomissa pelataan myös tulevalla viikolla PUBG Invitational -turnaus, johon on kutsuttu maailman 80 parasta pelaajaa. Matsit käydään keskiviikosta sunnuntaihin. Turnausta voi seurata osoitteessa www.mixer.com/PUBATTLEGROUNDS. Tarkemmat aikataulut voi katsoa täältä. Turnauksessa on mukana muun muassa suomalainen Anssi Huovinen.

PlayerUnknown's Battlegrounds ilmestyi Steamin Early Access -palveluun maaliskuun lopussa. Se on myynyt jo yli 8 miljoonaa kopiota ja sen hinta on tällä hetkellä noin 30 euroa.

Brendan Greenin haastattelu alkaa kohdassa 41:48.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Juttusarja: GC 2017

<< Edellinen: Xbox One X:n tehoja hyödyntävien pelien lista kattaa jo yli sata nimikettä
>> Seuraava: Final Fantasy XV vahvistui PC:lle – julkaisu ensi vuoden alkupuolella
 
Henkilö: