GDC 08: Microsoft palkitsi parhaita Live Arcade -pelejä

Kautta aikain ensimmäiset Xbox Live Arcade -palkinnot julkistettiin tänään GDC-messuilla San Franciscossa. Microsoftin järjestämässä palkitsemistilaisuudessa jaettiin tunnustusta palvelun viime vuoden menestyneimmille peleille. Kymmenestä palkinnosta kuusi määräytyi yleisöäänestyksen pohjalta.

Eniten huomiota sai pelisuunnittelija Toru Iwatanin jäähyväistyö Pac-Man Championship Edition, joka palkittiin parhaana uutena pelinä, parhaana koko perheen pelinä sekä palvelun ylläpitäjien suosikkina.

Vuoden kaikkein parhaimmaksi peliksi nostettiin kuitenkin Bomberman Live, joka saavutti voiton myös kilpailullisten moninpelien sarjassa.

Parhaan klassikkopelin tittelin nappasi nimiinsä Castlevania: Symphony of the Night. Peli oli myös vuoden arvostelumenestys.

Teenage Mutant Ninja Turtles nimettiin vuoden myydyimmäksi peliksi, minkä lisäksi se sai tunnustusta yhteistyömoninpelistään. Pelatuin peli sen sijaan oli Worms.

Microsoftin mukaan palvelun pelimyynti on kasvanut 150 prosentin vuosivauhtia. Myös pelaajamäärät ovat olleet lähes yhtä voimakkaassa kasvussa.

Galleria: 

Kommentit

Castlevania oli kyllä omalla kohdalla vuoden Arcade-peli. Toinen hyvä peli oli Worms. Toivoisin että tänä vuonna eivät julkaisisi niin paljoa paskaa (retroja), vaan pyrkisivät laajentamaan uusiin ideoihin

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi