Gears of War päivitetään

Gears of Warin pelaajat ovat vihdoin saamassa vastakaikua valituksilleen: Epic Games kertoi juuri korjanneensa kuvasuhdeongelmia, joita ilmeni pelatessa 4:3-monitorilla VGA-kaapelin kautta. Korjaus ilmestyy seuraavassa päivityksessä, jolla halutaan takertua myös muutamaan muuhun ongelmaan. Kehitystiimin varajohtaja Mark Rein lupaili lisätietoja paketista ja sen julkaisusta pelin viralliselle foorumille, kunhan projekti pääsisi ensin loppusuoralle.

Galleria: 

Kommentit

Öö... missäs on se päivitys joka korjaa tuon mikkibugin moninpelistä. Se jos jokin alkaa meinaa pikkasen sieppaan, ku kukaan ei kuule mitä horiset tai et itse kuule ketään tiimistäsi.

Yhdyn Kpallon edelliseen kommenttiin. Tänään viimeksi pääsi suomalaisseurassa vääntämään ja kuuroille korville meni ekat parit kierrokset.

Kaipa ne pahimmat bugit korjataan juuri kyseisellä päivityksellä. :)

Joo ja olisi kiva kun korjattaisiin nekin bugit kun aina jossain pelissä joku jumittuu maahan: "Hey! I'm stuck! Help! @#%0!!"

Onko normaalia etten kuullut kaverin puheista mitään kun sen kanssa pelattiin tänään Co-Opina läpi?

onks jollain vielä 4:3 töllö? saati sitten siinä kiinni x360?! ;i

Ilmeisesti aika monet ovat hankkineet halvan 4:3-tietokonenäytön HD-pelaamiseen, mikä on tuottanut skaalauksen osalta ongelmia useamman pelin kohdalla. :(

Tuskin nyt sentään hankkineet, vaan sellanen on ollu valmiina.

Tai sitten on kyllä päässä vikaa :)

"Tuskin nyt sentään hankkineet, vaan sellanen on ollu valmiina.

Tai sitten on kyllä päässä vikaa :)"

No kyllähän se hankkiminenkin ihan ymmärrettävää kun saa sitten samalla uuden näytön PC:seen. Kumminkin melko moni vielä pamauttelee menemään vanhoilla 17" CRT:llä.

Tosin miksi ihmiset sitten ostaisivat uuden 4:3 näytön pelaamiseen on ylitse minun ymmärrykseni. Toki konsolin oikea paikka on olohuoneessa ja näyttelaitteena pitää olla telkkari ;)

ProBale:

Ei itselläni ainakaan kertaakaan ollut ongelmia coopissa tuon puheen kanssa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi