Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kehuttu Ghost of Tsushima saapuu pian PC:lle, vahvistettiin toissapäivänä. Tämä asia ei kuitenkaan ollut kaikkien mieleen, sillä pelin Steam-keskustelujen puoli on täyttynyt vihaisesta, surullisesta ja pettyneestä tekstistä.

Japaniin sijoittuva miekkaseikkailu on nähty aiemmin PlayStation-konsoleilla, ja suurin osa Steamissa tuntojaan purkavista tuntuukin jo pelanneen seikkailun Sonyn kyseisillä laitteilla.

Tästä esimerkkinä vaikka kirjoittaja, joka jätti kommenttia otsikolla, joka pyytää jättämään pelin ostamatta. Kirjoittajan mielestä pelin tuominen PC:lle on todellisten fanien kanssa leikkimistä, suoranaista selkäänpuukottamista. "Älkää tukeko tätä, älkää ostako, antaa heidän kokea tappio ja katua päätöstä. Playstation 5 tulee aina olemaan definitiivinen alusta Ghost of Tsushimalle", jyrähtää kirjoittaja.

Toinen Steamiin ketjun pystyyn pistänyt henkilö toteaa ketjun otsikossa, että "PC-pelaajat ovat pahimpia". "Olette pilanneet elämäni PlayStation-pelaajana, te ja teidän käännösten kerjäämisenne on tappanut PlayStationin", muristaan puolestaan itse tekstissä. Pelin PC-käännöksen vaatiminen on kuulemma tappanut miljoonia pelaajia, jotka ovat investoineet parhaaseen pelikonsoliin. "Milloin tämä Playstation-pelaajien sorto päättyy?"

Muita ketjujen aiheita ovat muun muassa "Kiitos beetatestistä PlayStation!", "Playstation-fanipojat voivat jättää kyyneleensä tänne" ja "Läpsäys AITOJEN Sony-fanien naamaan". Ohessa kuvakaappaus muutamista keskustelunavauksista.

Saman sortin huutelua on kuultu myös aiemmin. Ohessa esimerkiksi uutinen siitä, miten Days Gone -pelin tuominen PC:lle kuulemma tappoi PlayStationin (klik).

Oli miten oli, Ghost of Tsushima: Director's Cut saapuu Steamiin ja Epic Games Storeen päivämäärällä 16.5. Arvostelumme alkuperäisestä Ghost of Tsushimasta voi lukea tämän linkin (klik) kautta, kun taas Definitive Editionin kehuja voi saada ulottuvilleen tästä klikkaamalla.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Lähde: