The Godfather II helmikuussa

Electronic Arts kertoo The Godfather II -pelin julkaisuajankohdaksi ensi helmikuun ja siitä ilmestyy versiot PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle sekä PC:lle.

Peli luonnollisesti perustuu elokuvaan, mutta tarina vie pelaajan syvemmälle 60-luvun järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan Floridassa, Kuubassa ja New Yorkissa.

Perheen päämieheksi nousseella Michael Corleonella on käytössään uusi "The Don’s View", joka on käytännössä oma strategiapelinsä. Pelaajalla on mahdollisuus rakentaa, puolustaa sekä laajentaa omia rikollisrinkejään ja samalla valvoa kilpailevien perheiden liikkeitä ja suunnitelmia. Pelaaja oppii alan bisnesmallin kootessaan perhettään, palkkaamalla apuvoimia, jakamalla määräyksiä ja nostamalla parhaiden miestensä asemaa organisaatiossa.

Lähemmäs toimintaa pääsee avoimessa pelimaailmassa, jossa pelimekaniikkaa on laajennettu ensimmäisestä pelistä. Käytössä ovat edelisestä pelistä tutut BlackHand-kontrollit, jotka nyt tuovat pelaajan hyppysiin entistä syvällisempää raakuutta uusilla comboilla, painostustaktiikoilla ja teloituksilla. Pelaaja taistelee kokoamansa ryhmän rinnalla ja ryhmän jokaisella jäsenellä on omat taitonsa sekä erikoisosaamisalueensa. Osan ryhmästä voi lähettää suorittamaan toista tehtävää ja samalla osallistua itse toimintaan muiden kanssa.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi