Gran Turismo 5 päivittyi

Kazunori Yamauchin maanantaisen lupauksen mukaisesti Gran Turismo 5:een tuli tänään ladattavaksi uusi päivitys. Päivityksen pitäisi korjata äskettäin paljastunut tallennusbugi ja se toi mukanaan myös uusia ominaisuuksia.

Pikaisella kokeilulla oli huomattavissa, että käytettyjen autojen kaupassa jo tallista löytyvät vaihdokit on merkitty sinisellä pallukalla. Auton säätömahdollisuuksiin on tullut uutena lisäpaino, jota voi laittaa aina 200 kiloon asti ja säätää sen painojakaumaa pituussuunnassa.

Lisäksi autot on pisteytetty teho-/painosuhteen mukaan, mikä toivon mukaan helpottaa sopivan peliseuran löytymistä verkkokisoihin.

Päivitys: Englanninkielinen lista 1.06-päivityksen uudistuksista löytyy virallisilta GT-sivuilta (kiitokset migulle).

Galleria: 

Kommentit

Lisäpaino ja teho-/painosuhteen pisteytys varmasti hyviä lisiä. Saadaan lisää säätömahdollisuuksia Hurjapäät - kisoihinkin, hyvä hyvä.

tuo painon lisäys on hieno juttu, saa tasopainoa jarrutuksiin. jotkut irrottaa perän vähän liian herkästi, eikä jarrusäädöt riittävästi auta.

Lisäksi moottorin tehoja voi säätää alueella 50%-100% ja vaihteiston välityksiä vihdoinkin vaihde kerrallaan. PP:n vaikuttaa myös auton kehittämä downforce.

kahtotaa kahtotaa... kuha mun ajosta tulee helpompaa, ettei oo aina se sama tuttu sijoitus :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi