Grand Theft Auto V sai 12. joulukuuta päivityksen, jota pelintekijät kuvailevat "suurimmaksi, rohkeimmaksi ja monimutkaisimmaksi rikollisoperaatioksi", joka on koskaan ravistellut Los Santosin kaupunkia. Operaatio tottelee nimeä The Diamond Casino Heist.

Rockstar Games julkaisi uutisen ohessa olevan trailerin, jossa tarjotaan pieniä maistiaispaloja lisäsisällöstä.

Ryöstön suunniteluun tarjotaan puitteiksi Mirror Parkissa sijaitseva kolikkopelihalli, jonka kellaritilat toimivat näkösuojana valonaralle operaatiolle. Tiedustelu on luonnollisesti avainasemassa ja pienet sivutehtävät rakentavat suunnitelmaa pala palalta kokoon kuin Ocean's Eleven -elokuvassa aikoinaan, kun Danny Oceanin 11 varkaan joukkio ryöväsi omaisuuden Terry Benedictiltä.

Kokonaisuutena operaatio on pitkänpuoleinen ja jopa sivutehtävissä on useita erilaisia toimintotapoja ennen kuin esirippu laskeutuu ja lopullisen kuprun suorittaminen voi alkaa. Hyvin hoidetut sivutehtävät avaavat myös lisää reittejä päätapahtumaan. Lopuksi valitaan lähestymistapa, joita ovat hiljainen hiiviskely, bluffaaminen tai suoraviivainen toiminta aseiden säestämänä.

Ryöstön lisämausteina nähdään myös uusia ajoneuvoja ja peliin on tuotu myös tuore radiokanava, jossa räppärit Danny Brown ja Skepta esiintyvät.

Grand Theft Auto V on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. KonsoliFINin antoi pelille täydet viisi tähteä arvostelussaan.

Kommentit

Kerkesin innostua että R* olisi yksinpeliin joululahjaksi tuonu lisäkivaa,mutta online ilmeisesti kyseessä vaikka kirjoitetusta tekstistä moinen ei ilmenekkään.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 

Pelikeskustelu