GTA IV:n lisäsisältö myös kauppojen hyllyille

Yhdysvaltalainen GameStop-kauppaketju listaa verkkosivuillaan 20 dollaria kustantavan Grand Theft Auto IV: Lost and Damned -lisäpaketin.

Kuvauksen mukaan myyntipakkaus ei kuitenkaan sisällä minkäänlaista levyä vaan kotelosta löytyy kaksipuolinen juliste sekä laajennuksen lataamiseen oikeuttava Xbox Live -koodi.

Lost and Damned -lisäepisodi julkaistaan Xbox 360:n verkkopalvelussa 17. helmikuuta. Laajennus sisältää uuden prätkäjengiä seuraavan juonikuvion, tuoretta musiikkia sekä uusia aseita, autoja ja moninpelimuotoja.

Microsoft ja Take-Two ovat tiettävästi sopineet kahdesta lisäepisodista, joista jälkimmäisestä ei ole vielä paljastettu yksityiskohtia.

Galleria: 

Kommentit

Kieltämättä aika erikoinen tapa, mutta kai tämä joitakin pelaajia palvelee.

Pointtina vissiin mainosarvo, kaikki kun eivät vietä päiviään internetissä, videopelisivustoilla. :p

Tuleekohan tätä Suomeenkin, juliste olisi kiva nimittäin :-D

No jos paketti ja juliste ovat oikein hienot, niin eiköhän tuollaisen voisi ihan koristeeksi hyllyyn hommata.

Saa nähdä tuleeko sama myöhemmin ps3:lle, sillon meinaan pakko ostos. (ainut peli mitä jaksaa vaan pelata ja pelata...)

Ne 50 miljoonaa tais lopulta mennä kyllä ihan oikeaan osotteeseen. Kyllä mullekkin kelpais nuo, varsinkin uudet moninpelimuodot, lisää rockia radioon ja uusia aseita.

Eli lisäsisällön hinta on 1200 pointsia? eikös joo?

19,90 dollaria on 1600 pistettä, joten ehkä jotain siihen suuntaan, jos hinta pitää paikkansa.

Lähinnä ajattelin että kaupasta ostettu olisi kalliimpi johtuen upeasta julisteessa tai jotain... Vähän niinki DLC Speacial edition... Ja koska kyseessä MS:n juttu niin mielummin 2100 pointsin lipuke kuin toi... Mutta ihan sama mulle sillä ostoon menee.

Nyt kyllä harmittaa toi Microsoftin osteluvimma... Saisi Take-Two laittaa lisäsisällön molemmille alustoilla. Jos PS3:lle tulee niin pakko ostos.

Tulee ostettua varmati tämä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi