Rockstar Games haluaa Grand Theft Auto V:lle hyvinkin pitkän ja tuottoisan elämän, ainakin mitä tuleviin lisäsisältöihin on uskominen. Moninpelipuoli saa lisää tekemistä jo kuluvan viikon aikana, kampanjalle taas lupaillaan jatkoa ensi vuoden puolella.

Jo aiemmin lupailtu Content Creator päästää pelaajat kehittelemään GTA Onlineen omanlaisiaan moninpelimuotoja. Pelaajien luomia tehtäviä nähdään niin ajokilpailujen kuin deathmatchienkin puolella. Content Creatorin beta-versio päästetään linjoille mahdollisesti jo huomenna. Joulukuun ratoksi peli päivittyy myös Capture-pelimuodolla, joka on GTA-henkinen väännös moninpelien hyvinkin standardiksi muodostuneesta lipunryöstöstä. Ensi vuoden aikana GTA Online päästää pelaajat vihdoinkin tekemään ja suunnittelemaan keskenään eeppisiä pankkiryöstöjä odotetun Heists-moodin myötä. Kaikki päivitykset ovat pelaajille maksuttomia.

Kampanjan puolelle Rockstar lupailee lisää sisältöä niin Trevorin, Franklinin kuin Michaelinkin tarinakaanoniin. Kampanjalaajennusten julkaisuajankohdaksi Rockstar rajasi ensi vuoden.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi