GTA:SA, Castlevania:SotN ja Spyroja PlayStation Storeen

Tällä viikolla Storeen tuli demottavaksi PS3:lla Fuel Overdose -retrokaahailu ja ennen ostopäätöstä voi kokeilla myös Big Sky: Infinity -arcaderäiskintää, josta löytyy versio myös Vitalle. Plus-tilaajat saavat Big Skyn ilmaiseksi.

PS2:n klassikkolaarista löytyi Grand Theft Auto: San Andreas, josta pyydetään vielä 14.95 euroa. PSone-osastolta löytyy kympillä Castlevania: Symphony of the Night ja vitosella kappale kolme ekaa Spyroa, jotka tosin kannattanee hankkia kympin Trilogy-pakettina. Vitosella lähtee myös musapeli Umjammer Lammy.

Lisuketta PS3:lle sai jo eilen Battlefied 3 ja tänään Assassin's Creed III, Dead or Alive 5, Rock Band 3, Rocksmith, Sound Shapes (myös Vitalle) sekä sekä Vitalle Uncharted: Fight For Fortune.

PlayStation Storehan löytyy nykyisin myös muilla laitteilla osoitteesta store.sonyentertainmentnetwork.com. Tosin ostosten lataus pitää vielä suorittaa kohdekonsolilla.

Galleria: 

Kommentit

mitääh, eikö se SotN ollut siellä jo? O_o
olisi viimestään Harmony of Despairin mukana saanut tulla sitten

Dodiin saatiin ne Spyrotkin tänne eurooppaan. Ei sinällään, itse tuli hankittua ne jo puolisentoista vuotta sitten jenkkistoresta kun ei jaksanut odotella :D

Ja GTA:SA ihan ok. Tulis Vice City ni olis aika rock.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi