Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Halo 4 saa reilusti ladattavaa lisäsisältöä

Halo 4 tulee saamaan episodimaista sisältöä kerran viikossa julkaisua seuraavan kymmenen viikon ajan. Jokainen Halo 4: Spartan Ops episodi on pituudeltaan viiden tehtävän mittainen ja yhden episodin kestoksi luvataan noin yhtä tuntia.

Halo 4:n kehityksestä vastaava 343 Industries julkaisi menneellä viikolla listan pelin saavutuksista, mistä syntyi huolestunutta keskustelua pelin kestosta. Sarjan ohjaajana toimiva Frank O'Connor ehti kommentoimaan, että saavutuksista ei pääse näkemään pelin kestoa joka muodostuu normaalin mittaisesta Halo-tarinasta sekä lisäsisällöistä.

Pelin ja lisäsisällön suunnittelija, 343 Industriesin David Ellis kertoo nyt Neogaf-foorumilla, että lisätarina on kestoltaan pitkä, jopa pidempi kuin koko Halo: ODST -pelin tarina. ODST keräsi aikanaan kritiikkiä nimenomaan kestostaan huolimatta alhaisemmasta myyntihinnastaan. Ellis lisäsi lisäksi, että pelin pääasiallisen tarinan ja lisäsisällön suunnittelu sekä toteutus on jaettu kahden kokonaan itsenäisen tiimin välillä.

343 Industries on aiemmin todennut, että Spartan Ops saattaa laajentua myös "ensimmäistä tuotantokauttaan" pidemmäksi mikäli se saa yleisöltä hyvän vastaanoton. Julkaisua seuraavan kymmenen viikon lisäsisällöt tulevat olemaan pelin uutena ostaneille ilmaisia, mutta myöhemmistä Spartan Ops -tehtävistä saatetaan periä lisämaksua.

Listan Halo 4:n saavutuksista voi käydä tarkistamassa täältä. Varoitus: saattaa sisältää spoilereita.

Galleria: 

Kommentit

Linkki saavutuksiin ei toimi.

Kiitos huomiosta, nyt korjattu.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi