Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Halo Anniversaryyn äänikomentoja ja liikeohjausta

MIcrosoft paljasti viime viikonloppuna yksityiskohtia Halo: Combat Evolved Anniversaryn Kinect-tuesta. Peli sisältää tuen sekä äänikomennoille että liikeohjaukselle.

Pelaajat voivat ladata aseensa ja heittää kranaatteja ääntään käyttämällä. Myös vanhan ja uuden ulkoasun välillä vaihteleminen onnistuu ääntelehtimällä.

Kampanjaan lisätty uusi Library toimii tietopankkina taistelukentältä löydetylle informaatiolle vihollisista, aseista ja muista mielenkiinnon kohteista. Tietoon pääsee käsiksi liikeohjauksen avulla.

Kirjastoon voi kerätä uutta tietoa skannaamalla kohteita äänikomennoilla. Kyseinen toiminto on rajattu vain Kinectin omistajille.

Halo Anniversarysta julkaistu tuore video tarjoaa pelikuvaa ja kehittäjien kommentteja. Ennakkotunnelmia pelistä voi lukea puolestaan täältä.

343 Industries jakoi samalla lisätietoja tulevista Halo Waypoint -päivityksistä. Halo-portaalin käyttöliittymää uudistetaan Xbox 360:lla. Lisäksi uusia ominaisuuksia on luvassa verkkosivuille ja mobiililaitteille.

Halo Waypointin Windows 7 -versioon tuodaan maksullinen ATLAS-toiminto, jonka avulla pelaajat voivat seurata reaaliajassa moninpelimatsin tapahtumia puhelimen näytöltä. Ylhäältä päin kuvatulla kartalla näkyvät tiimikavereiden ja aseiden sijainnit sekä haluttaessa taktisia vinkkejä.

Halo Waypointin uusista tuulista voi katsoa lisää 343 Industriesin verkkosivuilta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi