Halo-moninpelien suunnittelija jätti Bungien

Halo-sarjan toisen ja kolmannen osan verkkopelin suunnittelusta pitkälti vastannut Max Hoberman on jättänyt Bungien perustaakseen oman studion nimeltään Certain Affinity. Ennen lähtöään hän kuitenkin varmisti, että Halo 3:n moninpeli pysyy uskollisena hänen tyylilleen. Työn viimeistelee Hobermanin kouluttama tiimi.

Hobermanin lisäksi Certain Affinityn ryhmään kuuluvat tällä hetkellä David Bowman (Toinen entinen Bungien työntekijä), Paul Isaac (Alkuperäisen Wing Commanderin ohjelmoija), Martin Galway (Säveltäjä), Chad Armstrong (Bungien foorumeilta tuttu Shiska), Mike Clopper (Loi ympäristöjä ja kenttiä Ghost Recon Advanced Warfighteriin) sekä edesmenneen Digital Anvilin ja Originin palkkalistoilta löytyneet Steve Pietzsch, Dean McCall ja Peter Carter.

Certain Affinityn ensimmäinen varsinainen projekti on viimeistellä Halo 2:n uudet kentät, jotka julkaistaan ensi keväänä yksinoikeudella Xbox 360:lle. Sen jälkeen studio siirtyy työskentelemään oman pelinsä parissa, mutta vahvat siteet Bungieen säilyvät edelleen.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi