Vaikka Metal Gear Solid V: The Phantom Painin odotettu julkaisu on onnistunut ilman suurempia peliä haittaavia bugeja, on tietyssä tilanteessa riski tallennustiedoston korruptoitumiselle, varoittaa julkaisija Konami.

Akuutti riski tulee vastaan mikäli pelaaja valikoi tarkka-ampuja Quietin kumppaniksi tehtävien 29 tai 42 ajaksi. Toistaiseksi ainoa ratkaisu on olla valitsematta Quietia apuriksi kyseisten tehtävien tullessa vastaan. Konami pakertaa paraikaa pelin kaikista versioista löytyvän bugin korjaavan päivityksen parissa.

Muutoin Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on kerännyt niin pelaajilta kuin kriitikoiltakin pääsääntöisesti ylistäviä arvioita.

 

 

Kommentit

Onneksi tuli luettua tämä juuri ennenkuin olin ottamassa mimmiä mukaan tehtävälle :) 

Itsehän olen koittanut pelata ahkerasti, mutta vasta tehtävä 5 menossa. Pelitunteja on varmasti takana jo kymmeniä. Hommaa: sitä riittää.

Sama vika :D Viikossa ehtinyt pelata selaiset 20 tuntia ja sinä aikana saanut suoritettua 5 päätehtävää ja kymmenkunta sideopsia...Tekemistä, sitä riittää! :D

Kiitokset myös KFIN-väelle uutisesta! Todennäköisesti bugi on ehditty jo korjata silloin, kun itse olen tuolla asti, mutta kirjoitinpa silti itselleni muistilapun asiasta varmuuden vuoksi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi