Pelimaailman katseet ovat suuntautuneet jo vajaan kahden viikon päässä siintävään Switch-konsolin julkaisuun, mutta Wii U:n latauskauppa osoittaa vielä joitain elonmerkkejä. Valikoima kasvaa tällä viikolla neljällä pelillä.

Klassikkosarja Story of Seasonsin (entinen Harvest Moon) vuonna 1999 julkaistu kolmas osa saapuu torstaina ensimmäistä kertaa Eurooppaan. Maanviljelijän elämään kuuluu eläimistä ja pelloista huolehtimisen välissä myös sopivien vaimoehdokkaiden metsästäminen. Tiluksien lunastaminen kustantaa 9,99 euroa.

Alkuperäistä Resident Eviliä esikuvanaan pitävä kauhuseikkailu Vaccine pyrkii tyydyttämään nostalgiannälkää niin ikään 9,99 eurolla. Sankarin tavoitteena on löytää rokotteita sairastuneelle ystävälleen mutanttihirviöitä vilisevästä talosta. Peli julkaistaan myös PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Kaksiulotteinen puzzle-seikkailu forma.8 lähtee puolestaan siirtymään kohti kovalevyä 14,99 eurolla. Italialainen kehittäjä MixedBag kertoo tavoittelevansa aidon lentämisen tunteen tarjoamista pelaajille. Viivästyksiä kokenut peli julkaistaan myös PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Viimeisenä ja monelta kantilta myös vähäisimpänä uutuutena WALL BALL laittaa pelaajansa pyörittelemään kasipalloa loputtomien ja sattumanvaraisesti luotujen askeettisten kenttien läpi. Hupiin pääsee mukaan puolellatoista eurolla.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi