Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFINillä on haku päällä! Etsimme pelialasta kiinnostunutta henkilöä osaksi uutistiimiämme.

Kiinnostuksen lisäksi toivomme englanninkielen taitamista, oivan suomenkielisen tekstin tuottamista sekä halua yhdistää nämä asiat uutistoimittamisen merkeissä.

Emme vaadi mitään tiettyä uutismäärää tahi muuta panostusta, vaan kirjoittaa voi täysin oman innostuksen ja aikataulujen mukaan. Mikäli olet epävarma omista taidoistasi, pistä silti hakemusta. Kukaanhan ei ole seppä syntyessään, mutta älä ihmeessä huoli, sillä leppoisa tiimimme opastaa tarpeen mukaan oikeaan suuntaan.

Harrastajavoimin pyörivä KonsoliFIN tukee aktiivisten uutisoijien peliharrastusta, mutta varsinaista palkkaa ei kenellekään toimituksessa makseta. Sivustomme tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisen näkövinkkelin seurata pelialaa askelta lähempää, ja riveistämme on ponnistettu useampaankin suuntaan alalla, aina palkalliseksi pelitoimittajaksi saakka.

Unohtaa ei sovi myöskään asialleen omistautunutta ylläpitokööriä, jonka kanssa jakaa ajatuksia peleistä ja pelimaailmasta.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen jaakko.herranen(AT)konsolifin.net. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi (nimi, ikä, peliharrastushistoriasi) ja heitä toki mukaan 2–3 näyteuutista.

Innolla yhteydenottoja odotellen,

KonsoliFINin ylläpito

Kirjaudu kommentoidaksesi