Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Päivitys 15.1.2018: Alkuperäisessä uutisessa mainittu adapteri sopii lukijalta saadun vinkin perusteella niin nykyiseen karvalakkimallin Viveen kuin tulevaan Pro-versioonkin. Pro-mallin peruspaketti ei myöskään sisällä adapteria suoraan, vaan moinen täytyy ostaa erikseen. Vivelle ja Riftille on julkaistu lisäksi langattomuuteen kykenevä TPCAST Wireless Adaptor, joten loppupeleissä pientä valinnanvaraakin on olemassa.

Alkuperäinen uutinen 12.1.2018: Rautavalmistaja HTC paljasti CES 2018 -messujen yhteydessä uudet Vive Pro -nimellä kulkevat virtuaalikakkulat.

HTC Vive Pro -lasien selkein meriitti on langattomuus, sillä nyt pelaaja ei joudu enää kompastelemaan VR-laitteensa piuhoihin. Langattomuuden mahdollistajana toimii Intelin WiGig-teknolgiaa hyödyntävä adapteri, jonka lupaillaan kiinnittyvän kätevästi laitteen takaosaan.

Kaksi OLED-näyttöä rullaavat aiempaa 78 prosenttia tarkemmin yhteisresoluution ollessa peräti 2880 x 1600 pikseliä. Laitteen näkökenttä taas levittäytyy 110 asteeseen, kuten vanhassa kunnon perusmallissakin. Lisäksi mukaan on mahdutettu kaksi erillistä etukameraa. Yksityiskohtaisempaa teknologiatietoutta voi lueskella laitteen kotisivuilta, täältä.

HTC Vive Pron hintahaarukkaa saati julkaisuikkunaa ei ole toistaiseksi paljastettu.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi