High Voltagelta kunnon grindaamista

E3:n etkot jatkuivat Nintendo Wiin osalta tänään, kun High Voltage julkisti toisenkin uutuuspelinsä pienelle valkoiselle laatikolle. The Grinder on Left For Dead-tyylinen räiskintä, jossa painotetaan pelaajien välistä yhteistyötä. Peli sijoittuu maailmaan jossa ihmissudet, vamppyyrit ja muut hirviöt ovat arkipäivää, joten viittaukset lukuisiin hirviöelokuviin ovat selvät.

Uudistettu Quantum 3-pelimoottori on kovassa käytössä, sillä vihollisia pyörii ruudulla rutkasti ja erikoisefektit jylläävät. Pelissä on neljä erilaista pelattavaa hahmoa, joilla kaikilla on omat erikoiskykynsä ja motiivinsa. Yhdellä hahmolla on käytössään miekka jonka ohjaus tukee MotionPlus-lisälaitetta. Yhteistyötilan pitäisi toimia nelinpelinä netissä ja kaksinpelinä samalta koneelta. WeSpeak-lisälaite on tuettuna nettipeleissä.

IGN-pelisivusto kerkesi paljastamaan tämänkin pelin ensimmäisenä, ja sivustolta löytyykin pelinkehittäjien laaja haastattelu ja kasa komeita kuvia. Julkaisuajankohdaksi on kaavailtu vuoden 2010 joulua.

Galleria: 

Kommentit

En lukenut uutista kunnolla ja luulin tuota PS3/X360 peliksi. Eli tosi hieno suoritus wii peliksi!

Osa nintendo- faneista on jo ehtinyt hehkuttaa High Voltagea "uudeksi Rareksi" lähinnä kehittäjien tulevien julkaisujen (The Conduit, Gladiator AD ja The Grinder) myötä, mutta totuus on että yhtään hyvää peliä ei tämä porukka ole julkaissut vielä ikinä. Toivoa siis sopii, että ryhmän ammattitaito on oikeasti heidän kunnianhimonsa tasalla.

Kuulostaa erittäin hyvältä. Täytyy varmaan Conduitin lisäksi ostaa tämäkin, Gladiator -pelistä en niin välittänyt.

Itseäni kiinnostaa tuo Gladiaattori peli eniten, joskin varmaan ostan kaikki kolme hyvien ominaisuuksiensa takia.

Rubines, jostainhan kaikki aloittaa. Ja sitäpaitti Hunter sai varsin hyvät arvosanat. (Heidän aikaisempi xbox peli)

Enpä hirveästi hehkuttaisi uudeksi rareksi jos kattoo firman edellisiä pelejä..heh.
Jostain kyllä luin että ne ovat isolla kädellä uusineet porukkaa firmassaan sillä haluavat oikeasti tehdä nyt laadukkaita pelejä.

JussiRM, samat sanat... ...The Conduit on jo ennakkotilauksessa ja tämäkin tulee varmasti hankittua, mutta Gladiator AD ei taas kuulostanut mielenkiintoiselta itselleni. Hienoa High Voltage, pitäkää Wiin aikuispelien lippu korkealla!:)

Ihme jätkiä siellä HV:lla! Pikkupulju vääntää indienä montaa projektia samaan aikaan, jotka ovat yksinäänkin kovempia, kuin isojen julkaisijoiden tekeleet yhteensä! Neljä retailpeliä tulilla ja korillinen jää vielä WiiWareenkin. Mulla alkaa kohta jo ihan fanimoottori pyörimään ja mun fanimoottori ei koskaan hyrrännyt edes Rarelle!

Se Gladiaattorijuttu oli mulle kanssa EVVK, mutta pidätin kuitenkin vielä oikeuden muuttaa mielipidettäni, kun näin sen trailerin. Se olikin takaa päin kuvattu ja mä olen aina kuvitellut motion+-miekkailun toimivan parhaiten olan yli kuvattuna. Vaikutti vähän irvokkaalta Punch Outilta. Ja oliko siinä jotain RPG-mausteita ripoteltu päälle? Tosin se motion+ on kait taas vain optio, joten...

Ja sitä High Voltagen aiemmin haalimaa portfoliota ei tarvitse niin tarkkaan katsoa, ne ovat tehneet vain työtä käskettyä. Nämä ovat niiden ensimmäiset oma-aloitteinen pelit.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi