Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Marraskuussa julkaistu Call of Duty -pelin Warzone 2 -nimikkeellä tunnettu battle royale -pelimuoto on menettänyt Steam-palvelussa suuren osan pelaajistaan julkaisun jälkeen, mikäli annetut tiedot pitävät paikkansa.

Suurimpia syitä pelaajakadon takana ovat todennäköisesti uudistetun pelimuodon lukuisat bugit, kaatumiset ja huijauskonsteja käyttävät pelaajat.

Twitterissä nimimerkki CharlieINTEL julkaisi tietoja vähentyneistä pelaajamääristä. Kyseinen taho on aikaisemmin julkaissut paikkansapitävää tietoa juuri Call of Duty -pelisarjan asioista.

– Olemme kuulleet useilta ihmisiltä, että Warzone 2:n pelaajamäärä on pudonnut tauon jälkeen korkeammalla tahdilla kuin odotimme. Emme ole varmoja, mitä se tarkoittaa tai mikä voisi muuttua juuri nyt. Toivottavasti saamme pian hyvän päivityksen, kirjoittaa CharlieINTEL Twitterissä.

Yksi tviitin nähneistä uteli, mistä moinen tieto on peräisin, mutta vastauksena CharlieINTEL vastasi, että miksi hän paljastaisi lähteitään muille.

YouTube-käyttäjä JGOD puolestaan toi esille taulukon, jossa esiteltiin Warzone 2:n pelaajamääriä Steam-palvelussa. Julkaisupäivänä pelaajia oli ollut yli 450 000, mutta määrä on sen jälkeen laskenut jatkuvasti. On syytä huomioida, että konsolipelaajien määrää ei ole saatavilla, sillä tietoa ei ole niin helppoa selvittää kuin yksittäisestä palvelusta.

Warzone 2 ei ole siis luvuista päätellen maistunut ainakaan Steam-pelaajille alkuhuuman laannuttua, mutta PC-pelaaminen onnistuu myös esimerkiksi Battle.net-sivuston kautta. Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Activision aikoo korjata asioita esimerkiksi päivityksen kautta. Nykyisellä pelaajamäärien pudotuksella päädytään ennen pitkää tilanteeseen, jossa Warzone-serverit kuvastavat entisaikojen aavekaupunkeja kultarynnäkön laannuttua.

Kirjaudu kommentoidaksesi