Huhu: Halvempi ja karsitumpi Wii mini myös Eurooppaan

Aiemmin vain Kanadassa julkaistu Wii mini näyttää olevan matkalla kohti Eurooppaa, ainakin mikäli britti-Nintendon verkkosivuja on uskominen.

Maininnan Wii ministä löytää Nintendo.co.uk-sivuston Wii-otsikon alta, mutta itse linkki ei vie millekään laitetta käsittelevälle sivustolle. Tällä haavaa klikkaus linkistä johtaa vain virhesivustolle. Tämän virallisempaa vahvistusta koneen rantautumisesta ei vielä ole kerrottu.

Wii mini on kooltaan ja ominaisuuksiltaan normaalia Wii-konsolia pienempi. Laitteesta puuttuvat kaikki verkko-ominaisuudet, minkä lisäksi GameCube-yhteensopivuus on jätetty kokonaan pois. Kanadassa 99 dollaria maksavan laitteen mukana on toimitettu punaiset Wii Remote Plus- ja Nunchuk-ohjaimet.

Kyseessä ei olisi ensimmäinen kerta, kun pelitalon euro-osastolla ennakoidaan mahdollisesti ei-toivotulla tavalla, sillä vielä julkaisematon Scribblenauts Unlimited ehti olla ladattavissa hetken aikaa Wii U:n latauspalvelusta helmikuun alussa. Pelin on lupailtu saapuvan Eurooppaan alkuvuoden aikana.

Galleria: 

Kommentit

Wiin peliohjaimet ovat niin järjettömän kalliita monessa kaupassa nykyään, että tuollaisen saa melkein samalla hinnalla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi