Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Huhuja on viime aikoina piisannut kiitettävästi aina Red Dead Redemption 2:n pelimoodeista tulevaan Assassin's Creediin. Nyt tarjolla olisi huhuilua Metroid Prime 4:ää kehittävästä studiosta sekä Ridge Racer -sarjan tulevaisuudesta.

Tarkkasilmäinen Youtube-käyttäjä Doctre81 on löytänyt todennäköisen studion, joka työstää Switchille kehitteillä olevaa Metroid Prime 4 -peliä. Bandai Namco Studios Singaporen työntekijän LinkedIn-sivuilta löytyy näet merkintä ensimmäisen persoonan räiskinnästä, joka ilmestyy yksinoikeudella Nintendon konsolille. Internetin ihmeellisessä maailmassa tämän on päätelty viittaavan tulevaan Metroidiin, etenkin koska huhut ovat jo aiemmin liittäneet Bandai Namcon kyseiseen projektiin.

Toinen Bandai Namcon työntekijän CV:ssä mainittu peli on Ridge Racer 8, joka olisi niin ikään kehitteillä yksinomaan Switchille. Kaahailusarjaa ei ole nähty konsoleilla sitten vuoden 2012.

Listalta löytyy myös Ace Combat 7, jonka tiedot pitävät paikkansa VR-ominaisuuksista lähtien. Doctre81:n videon voit katsoa alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi