Fire Emblem Fates

Huhu: Nintendon tämän viikon paljastus selvisi ennen aikojaan

Nintendo paljasti viime perjantaina rutkasti tietoja tulevasta Switch-konsolistaan. Tällä viikolla ohjelmassa on Fire Emblem -pelisarjaan keskittyvä Direct-presentaatio, jonka sisällöstä osa on saattanut paljastua.

Innokkaimmat pelien ystävät ovat löytäneet Nintendo.com-sivuston lähdekoodista viittauksen Fire Emblem Fates: Revelationin Switch-versioon. Mikäli nimi kuulostaa tutulta, on Revelation 3DS:lle julkaistun Fire Emblem: Fatesin -pelin DLC-paketti, joka toi muassaan uusia juonikuvioita. Nimikkeen Conquest-versio sai arvostelussamme neljä tähteä sekä kiitosta taktista silmää vaativista haasteistaan.

Potentiaalinen Switch-versio pelistä ei välttämättä ole koko tulevan Direct-presentaation sisältö, sillä horisontissa siintää kaksi muutakin Fire Emblem -peliä. Nintendo on kaavaillut taktisen roolipelinsä muuntamista mobiilipeliksi, minkä lisäksi Switchille kehitellään toimintaan painottuvaa Fire Emblem Warriors -nimikettä. On mahdollista, että näistä peleistä kuullaan myös juttua tällä viikolla.

Torstain Nintendo Direct -esitys alkaa tasan puoliltaöin, kun keskiviikko vaihtuu torstaiksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi