Nintendo Insider väittää kuulleensa luotettavista lähteistä, että Hideki Kamiyan odotettu Scalebound olisi saamassa uuden elämän Nintendo Switchillä.

Vahvin huhua tukeva tiedonjyvänen löytyy Scaleboundin tavaramerkin tiedoista. Tällä hetkellä tuotemerkki on hylätty, joten se ei ole enää Microsoftin omistuksessa. Tämän lisäksi Game Informerin toimittaja Imran Khan vihjaili Kinda Funny Gamesin podcastissa Nintendon olevan elvyttämässä kuolleeksi oletettua peliä.

Nimeämättömien lähteiden lisäksi huhujen varmuuspohjaa vahvistaa Nintendon ja PlatinumGamesin lämmin suhde vuosien varrella. Studio tuki vahvasti Wii U -konsolia The Wonderful 101:lla, Star Fox Zerolla ja Bayonetta 2:lla. PlatinumGames on jopa myöntänyt, että ilman Nintendon tukea Bayonettan odotettu jatko-osa ei olisi valmistunut. Ei siis ole ihme, että Nintendo Switch sai myöhemmin konsolikäännökset molemmista toimintamätkeistä sekä julkistuksen kolmannen osan saapumisesta yksinoikeudella samalle alustalle.

Viimeisimmässä Nintendo Direct -lähetyksessä julkistettiin samaiselta studiolta upouusi Astral Chain, joka julkaistaan yksinoikeudella hybridikonsolille. Toimintapelin ohjauksesta vastaa NieR: Automatan suunnittelija Takahisa Taura, joka toimii Hideki Kamiyan valvonnan alla.

Scalebound julkistettiin vuoden 2014 E3-messuilla yksinoikeuspeliksi Xbox Onelle, mutta tuotanto lopetettiin 2017 vuoden alussa. Jää nähtäväksi, että onko projekti saamassa uutta tuulta alleen.

Kirjaudu kommentoidaksesi