Huhut ovat aina mielenkiintoisia, etenkin jos ne koskevat jo pitkään puheissa ollutta seuraavaa Batman-peliä.

Geeks WorldWide -sivusto, joka on aiemmin osunut oikeaan paljastuksissaan, kertoo tulevan Batman: Arkham -nimikkeen olevan sarjalle niin sanottu soft reboot (suomeksi vaikkapa kevyt uudelleenlämmittely). Tämä tarkoittaisi siis sitä, että tuleva peli ei olisi suoraa jatkoa vuonna 2015 julkaistulle Batman: Arkham Knight -seikkailulle.

Sivuston mukaan tuotos on Batman: Arkham Origins -pelin kehittäneen WB Games Montrealin työstämä. Projektin kehitys on sivuston mukaan nähnyt useamman eri vaiheen, ja alussa ideana olikin työstää suoraa jatkoa Arkham Knightille. Tällöin ikoniseen viittaan ja naamioon oli ajatus sijoittaa Bruce Waynen Damian-poika, mutta lopulta idea aloittaa puhtaammalta pöydältä voitti.

Nyt kehitteillä oleva nimike polkaisee GWW:n mukaan käyntiin yhtenäisemmän DC-sarjakuviin perustuvan peliuniversumin. Varsinaiset juonikuviot ovat vielä esiripun takana, mutta sivuston mukaan aiemminkin huhuissa olleet useammat pelattavat lepakkoperheen jäsenet, yhteistyömoodi sekä Pöllöjen hovi -kollektiivi pahiksena mainitaan jälleen.

Sivusto kertoo, että tämän projektin lisäksi suunnitelmissa on myös toinen Batman-peli, jota kehittelee Originsia lukuun ottamatta kaikki muut sarjan nimikkeet kehitellyt Rocksteady-studio. Tämä nimike julkaistaisiin puolestaan seuraavan sukupolven konsoleille.

Puhetta on kuuleman mukaan kuultu myös Teräsmiehen tähdittämästä seikkailusta, jota puolestaan kehittäisi jokin muu studio kuin Rocksteady.

Virallista vahvistusta näille tiedoille joudutaan yhä edelleen odottelemaan, joten ylempiä tietoja voi vielä pitää huhuina.

Kirjaudu kommentoidaksesi