Seuraava The Legend of Zelda -sarjan peli on uusien huhujen keskipisteessä. Niiden mukaan seuraavassa seikkailussa päästään valitsemaan päähahmon sukupuoli sekä kuullaan ääninäyttelyä. Lisäksi pelin alustana toimisi Wii U:n lisäksi myös Nintendon seuraava konsoli.

Huhut ovat peräisin Emily Rogersin Twitter-viesteistä. Rogers on pelialalla työskentelevä journalisti, joka on on aiemmin paljastanut useita Nintendoon liittyviä tiedonmurusia ennen niiden virallista julkistusta. Hän kertoi muun muassa Wii U:lle kehiteltävästä Paper Mario -pelistä, ennen kuin pelijätti ehti sen virallisesti paljastaa.

Huhupuheet eivät kuulosta kaukaa haetuilta. Link-sankarin naispuolinen versio, Linkle, nimittäin esiteltiin äskettäin julkaistussa Hyrule Warriors Legendsissä. Näin ollen sankarin sukupuolen valinta ei kuulosta mahdottomalta. Myös Zelda-seikkailun yhtäaikainen julkaisu kahdelle alustalle on tapahtunut kerran aiemmin, kun The Legend of Zelda: Twilight Princess saapui sekä GameCubelle että Wiille. Rogersin huhutekstin mukaan ääninäyttelyä kuultaisiin suurimman osan hahmojen suusta, mutta tuttuun tapaan Link ei puhuisi dialogia.

Seuraava The Legend of Zelda -sarjan peli on viellä vailla tarkkaa julkaisupäivämäärää sekä virallista nimeä.

Kirjaudu kommentoidaksesi