Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ralph Breaks the internet Wreck-It Ralph 2

Huhu: Super Mario nähdään Wreck-It Ralphin jatko-osassa

Mikäli IMDb-sivuston listauksia on uskominen, nähdään Super Mario Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 -elokuvassa.

Tulevaa Disney-filmiä käsittelevä Internet Movie Databasen sivu listaa Charles Martinetin osaksi tuotoksen näyttelijöitä. Martinet on suurelle yleisölle tutuin Super Marion ääninäyttelijänä.

IMDb ei ole lähteenä sieltä luotettavimmasta päästä, joten tätä ei voi vielä pitää virallisena vahvistuksena Martinetin ja Marion elokuvaroolille. Tutun putkimiehen esiintyminen ei ole kuitenkaan millään tapaa mahdotonta, sillä toisena ohjaajana toimiva Rich Moore on aiemmin puhunut Marion sisällyttämisestä filmiin.

Tämän lisäksi filmissä nähdään useampia tuttuja hahmoja oikeilla ääninäyttelijöillään, joten Martinetin ja Nintendo-maskotin kombo ei kuulosta lainkaan mahdottomalta. Muita tuttavuuksia ovat muun muassa Anthony Daniels C-3PO:n roolissa, Idina Menzel Frozenin Elsana sekä Ming-Na Wen Mulanin roolissa.

Elokuva on jatkoa vuoden 2012 Wreck-It Ralphille (suomeksi Räyhä-Ralf), jossa Ralph sekä rasavilli Vanellope ajautuvat keskelle erilaisia video- ja kolikkopelejä. Tulevasta rainasta on julkaistu juuri uusi traileri, jonka voi katsoa uutisen lopusta. Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 nähdään aikanaan kotimaisissa elokuvateattereissa nimellä Räyhä-Ralf 2: Tietomurto.

Super Mario nähdään aikanaan myös omassa animaatiofilmissään, kuten uutisoimme helmikuussa. Unohtaa ei toki sovi 1990-luvulla julkaistua Super Mario Bros. -filmiä, jota Bob Hoskins piti aikanaan suurimpana virheenään.

Kirjaudu kommentoidaksesi