Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

2K Gamesin julkaisema BioShock-sarja on ollut pelaajien makuun, joten ei olisi mikään yllätys, mikäli jatkoa olisi luvassa. Ja uusi osa tosiaan on tekeillä, ainakin jos Kotaku-sivuston saamia tietoja on uskominen.

Kotakun Mafia III -kehittäjä Hangar 13:a käsittelevä artikkeli paljastaa uuden BioShockin olevan tekeillä studion naapurissa. Yhden haastatellun tietolähteen mukaan projektin parissa työskentelee tällä haavaa vain hyvin vähän henkilöstä. Ajatuksena on kuulemma saada nimikkeen ydinasiat kuntoon ennen tekijämäärän kasvattamista.

Kehittämistyö on ollut alusta asti hyvin salaista, sillä Parkside-koodinimellä kulkevasta projektista ei kerrottu edes naapurissa työskenteleville Hangar 13:n kollegoille. Tämä on Kotakun tietojen mukaan aiheuttanut kireyttä tiimien välille. Hangar 13 on BioShock-julkaisija 2K Gamesin tytäryhtiö.

Ellei uusioversioita ja remasterointeja lasketa, on sarjan viimeisin osa on vuonna 2013 julkaistu BioShock Infinite. Koska mitään virallista vahvistusta Kotakun tiedoille ei vielä ole, kannattaa uuden BioShockiin kehittämiseen suhtautua vielä pienoisella varauksella.

Kolme aiempaa nimikettä niputtavan BioShock: The Collectionin arvostelun voit lukaista tämän linkin (klik) kautta.

Kirjaudu kommentoidaksesi