Tänään nähtävän Super Smash Bros. Ultimate -presentaation yksi suurista yllätyksistä on mahdollisesti selvillä jo nyt. Mikäli et halua tietää potentiaalista uutta hahmoa, älä lue pidemmälle.

Super Smash Bros. Ultimate on Switch-konsolille julkaistava mätkintäpeli, jossa Nintendon hahmot ottavat yhteen. Mukana on nähty myös muutamat kappaleet vierailevia hahmoja muilta studioilta ja sellainen olisi tarjolla myös nyt.

Tarkkasilmäiset pelaajat bongasivat Super Smash Bros. Ultimaten virallisella Youtube-kanavalla olevan videon saaneen hetkellisesti nimekseen Bloody Tears / Monster Dance. Sekä Bloody Tears että Monster Dance ovat sävellyksiä Konami-studion Castlevania-sarjasta, mikä tuntuisi viittaavan Simon Belmont -hahmon tekevän tuloaan mätkintään.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Simon Belmont ja Super Smash Bros. Ultimate mainitaan samassa lauseessa, sillä hahmosta on kuultu huhuja jo jonkin aikaa. Myös videon nimen muuttaminen samana päivänä, jolloin pelistä kuullaan lisätietoa, on tulkittu internetin ihmeellisessä maailmassa käytännössä huhupuheiden vahvistukseksi.

Kirjoitushetkellä paljastuksen lähteenä toiminut Youtube-video on saanut jälleen tutun Galaga Medley -nimensä.

Super Smash Bros. Ultimate -peliin keskittyvä Nintendo Direct -presentaatio nähdään tänään kello 17. Esityksen voi katsoa muun muassa Nintendon kotisivuilta ja Twitchistä. Nimikkeestä voi puolestaan haastella KonsoliFINin keskustelualueella.

Kirjaudu kommentoidaksesi