Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Päivitetty 30.3. kello 19:50: Dusk Golem on kumonnut X-palvelussa sanoneensa mitään Monster Hunter Wildsin tiimoilta, joten nämä huhut voi suosiolla sivuttaa.

Alkuperäinen uutinen: Useampaan otteeseen huhuiluissaan oikeaan osunut Dusk Golem on saanut tiedonmurusia tulevasta Monster Hunter Wilds -seikkailusta.

Monster Hunter Wilds julkistettiin virallisesti joulukuun The Game Awards -tapahtumassa, mutta sittemmin projektista ei ole pahemmin kuultu yksityiskohtia. Dusk Golemin lähteet kuitenkin livertelevät, että kyseessä olisi edeltäjistään poiketen täysin avoimeen maailmaan sijoittuva monsterinmetsästys – kuuleman mukaan jopa Capcomin ylivoimaisesti suurin peli koskaan. Kyseinen uudistus olisi ollut idealistalla vuonna 2019 käynnistyneen kehityksen alkumetreiltä saakka ja koko pelikokemus onkin suunniteltu sitä silmällä pitäen.

Monster Hunter Wilds on Dusk Golemin mukaan uusine ideoineen paljon Monster Hunter Worldia kokeellisempi peli, johon luonnollisesti sisältyy myös paljon riskejä. Tästä huolimatta ohjaaja Yuya Tokudalle olisi annettu täysin vapaat kädet projektin luotsaamisessa.

Julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta samaisten huhujen mukaan moinen ajoittuisi vuoden 2025 ensimmäiselle neljännekselle.

Kirjaudu kommentoidaksesi