Hyvästi Microsoft-pisteet, tervetuloa eurot

Microsoft toteuttaa vihdoin monien pelaajien toiveet ja hylkää tällä hetkellä käytössä olevat Microsoft-pisteet. Jatkossa digitaaliset ostokset suoritetaan paikallista valuuttaa käyttäen.

Siirtyminen oikean rahan käyttöön pyritään tekemään pelaajille mahdollisimman helpoksi. Mikäli tilillä on pisteitä säästössä päivityksen saapuessa, siirretään vastaava määrä oikeaa valuuttaa käyttäjän tilille. Jatkossa kaikkien tuotteiden hinnat ilmoitetaan kauppapaikalla selkeästi euroina ja veloitus tapahtuu suoraan luottokortilta. Näin pelaajan tilille ei jää ostosten suorittamisen jälkeen roikkumaan satunnaista määrää pisteitä, vaan ostokset tehdään aina tasarahalla. Mikäli luottokorttia ei ole käytössä, voi valuuttaa ostaa kaupoista lahjakorttien muodossa.

Xbox 360:n päivitys on tällä hetkellä beta-vaiheessa ja saapunee kaikille käyttäjille syksyn mittaan. Xbox Onella oikea valuutta on käytössä heti julkaisusta lähtien.

Kommentit

Mistä on peräisin tämä käsitys, että kyseessä olisi "monien pelaajien toive" ja pelkästään positiivinen asia? Epäilemättä vannoutuneimmat sony-pelaajat ovat muutokseen tyytyväisiä, koska tämä tietänee Xboxille pelien hintojen nousua suurin piirtein samalle tasolle Playstation-hintojen kanssa. Hintatietoiset boksipelaajat tuskin kuitenkaan voivat olla muutoksesta kovin innoissaan, erityisesti jos Iso-Britannia halpoine valuuttakortteineen eriytyy tämän jälkeen omaksi markkina-aluekseen irti muusta euroalueesta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi