Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Nintendon latauspalvelut on tänään tehty tankeista, seikkailusta ja hinnanalennuksista.

Kauppojen hyllyiltäkin löytyvä Wii U -peli Tank! Tank! Tank! saapui eilen konsolin latauspalveluun ilmaisversiona. Koska ilmaisia lounaita harvoin oikeasti on, niin kyseessä ei ole rajattomin pelikerroin varustettu kokoversio, vaan sen sijaan tämän hintalaputtoman version kolmea eri pelimoodia päästään pelaamaan vain kolmesti päivässä, ennen kuin huvi päättyy. Täyttä pelielämystä tarjotaan 12 ladattavassa lisäpaketissa, joiden hinnat vaihtelevat noin kahdesta eurosta kymppiin. Unohtaa ei sovi KonsoliFINin arvostelua pelistä.

Suomalaisen Frozenbyten Wii U -helmi Trine 2: Director's Cut saa osakseen tällä viikolla hinnanalennuksen, sillä seikkailunimikkeen saa ladattua 7.3. asti yli neljä euroa aiempaa halvemmalla. Tirehtöörin leikkauksen positiivisvireinen arvostelu on luettavissa tämän linkin kautta. Myös muita alennuksia on tarjolla, sillä visuaalisesti mielenkiintoinen Chasing Aurora on myös tyrkyllä höylätyn hinnan kera tämän kuun  21. päivään asti. Julkaisutraileria nimikkeestä voi ihmetellä tästä.

3DS:n Virtual Consolessa tartutaan ruoskaan, sillä ensimmäinen Castlevania saapuu pelaajien ulottuville tänään, sopivasti ennen ensi kuun Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Faten julkaisua. Käsikonsolin demorintamalla päästään juoksemaan sukkien perässä puutarhatonttujen muodossa, kun 2 Fast 4 Gnomz -demo syöksyy tarjolle.

3DS:llä päästään myös ratkomaan ongelmia kahden pelin muodossa. Ensimmäinen näistä on Shifting World, jossa pyritään löytämään ulospääsy mustan ja valkoisen värimaailman vaihdosten avulla. Hieman värikkäämmän selityksen nimikkeestä voi katsoa tämän trailerin avulla. Toinen puzzleilu on Mahjong 3D - Warriors of the Emperor, joka tarjoaa reilusti mahjong-aiheisia ongelmia ratkottavaksi. Videokuvaa löytyy tästä.

Ohessa viikon tarjonta kokonaisuudessaan.

Wii U eShop
Tank! Tank! Tank! (ilmainen)
Tank! Tank! Tank! -lisäsisältö (hinnoiltaan 1,99€ - 9,99€, osa paketeista alennuksessa 28.2. asti)
Trine 2: Director's Cut (hintaan 12,49€ tästä päivästä eteenpäin)
Chasing Aurora (hintaan 8,99€ aina 21.2. asti)

3DS Virtual Console
Castlevania (4,99€)

3DS eShop
Shifting World (19,99€)
Mahjong 3D: Warriors of the Emperor (19,99€)
2 Fast 4 Gnomz (Demo)

Galleria: 

Kommentit

Ensi viikolla saadaan sitten viimein NightSky tarjolle!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi