InFamous-tiimi peittosi Prototype-tiimin "drag"-kisassa

Nopeatempoisista Zero Punctuation-peliarvosteluvideoistaan tunnettu Yahtzee (Ben Croshaw) ei osannut päättää, kumpi avointa pelimaailmaa tarjoavista supersankaripeleistä olisi parempi; inFamous määrää tarinan ja sivutehtävien osalta, mutta Prototypen taistelut ja yleinen "munakkuus" nostivat sen samalle viivalle.

Videoarvostelunsa lopussa Yahtzee ehdotti voittajaksi sitä peliä, jonka kehitystiimi lähettäisi vastapuolen pelihahmosta paremman kuvan naisten alusasuissa. Sekä Sucker Punch että Radical ilmoittivat lähtevänsä mukaan kisaan.

Yllättäen molempien tiimien kuvissa olivat mukana sateenkaaret ja yksisarviset, mutta Yahtzee päätteli tämän juontavan juurensa jo siitä, että tiimit onnistuivat kehittämään samoihin aikoihin pelin supervoimia omaavasta k*sipäästä, joka voi seikkailla avoimessa maailmassa.

Voittajaksi Yahtzee valitsi Sucker Punchin kuvauksen Prototypen Alexista yksisarvisen selässä (vasen kuva), mutta ei Radicalin Cole-kuvauskaan (oikea kuva) kauaksi jäänyt.

Yahtzeen inFamous vs Prototype -videoarvostelun näet klikkaamalla tästä ja "drag"-kisan koko tekstin löydät lähdelinkin takaa.

Galleria: 

Kommentit

Kaikkea ne keksii. :D

Sucker Punchin concept art skillsit ovat kyllä aivan eri sfääreissä kuin Radicalin, aivan loistava väännös :D

Luulin hetken aikaa, että tänään on perjantai. :P

Kyllähän [horotype] veti tämän skaban 6-0.

Helmi, voitto tuli oikealle ristiinpukeutujalle!

otsikko sanoo et Cole voitti mutta teksti et alex?

Juu. Kyllä tuo Suckerin teos on paljon laadukkaamman näköinen(Alex with breasts! :D).

Ylemmälle foorumilaiselle: Molempien puotien piti vääntää "vastustajan" päähahmosta transumainen väännös. Taidan muuten jatkossa seurata tarkkaavaisemmin tuon Yahtzeenin tekemiä video arvosteluja. Aivan sairaan hilpeetä tavaraa =D ME LIKE!

Kyllä itse ainakin repesin Radicalin teosta enemmän, mutta on tuolla Alexillakin mainio ilme ;)

Sucker Punchin teos on ihan omaa luokkaansa. Paljon enemmän vaivaa nähty kuin Radicalin photarissa pyöräyttäämään teokseen.

"Sucker Punchin teos on ihan omaa luokkaansa. Paljon enemmän vaivaa nähty kuin Radicalin photarissa pyöräyttäämään teokseen."

Ja sama pätee peleihinkin. ;D

Nyt meni jo multa yli, ei mitään järkeä!

Nuo Zero Punctuationit on kyllä aivan hulvattomia aina. Oon kyllä vähä ihmeissäni että kumpiki lähtivät tuoho hommaa mukaa. Mielestäni Cole kuvaus on hauskempi, mutta Alex versiossa on tosiaa nähty vähä enemmälti vaivaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi