Äskettäisessä Apple-tapahtumassa julkistettu Super Mario Run -mobiilipeli tuo Marion kännykkämaailmaan. Tämä julkistus kuitenkin lykkää kahta muuta Nintendo-hahmoja sisältävää nimikettä pidemmälle tulevaisuuteen.

Marion juoksunimikkeelle antavat tietä Fire Emblem- ja Animal Crossing -sarjoihin perustuvat tuotokset. Nämä mobiilipelit ovat olleet kehitteillä jo jonkin aikaa, mutta niiden sisällöistä ei ole vielä paljoa tietoa tarjota.

Nintendon julkaiseman tiedotteen mukaan yhtiöllä koettiin luontevaksi julkaista Super Mario Run ennen kahta muuta peliä. Mario onkin tunnetumpi kuin Fire Emblem ja Animal Crossing, mikä voi olla syynä julkaisuaikataulun muutoksiin. Ensi vuotta tarkempaa julkaisupäivää lykätylle kaksikolle ei ole vielä annettu, mutta niiden on tarkoitus olla kännykkäpelimarkkinoilla ennen ensi maaliskuun loppua.

Super Mario Run on iOS-alustalle julkaistava peli, jossa tuttu putkimies juoksee automaattisesti eteenpäin. Lue tuotoksesta enemmän tämän uutisen (klik) kautta. Uusimman Fire Emblem -sarjan pelin arvostelun voit puolestaan sisäistää tämän linkin (klik) avulla.

Kirjaudu kommentoidaksesi