Kolme Ezio Auditoren tähdittämää Assassin's Creed -seikkailua niputetaan nykyraudalle ja yksiin kansiin, kertoo julkaisijajätti Ubisoft.

Ezion tähdittämä tarina etenee Assassin's Creed 2:sta Assassin's Creed: Brotherdhoodin kautta Assassin's Creed: Revelationsiin ja miehen vanhuudenpäiviin saakka. Mukana on kaikkien julkaistujen laajennusten lisäksi Ezion kohtaloon nivoutuvat Lineage- ja Embers-lyhytelokuvat. Verkkomoninpelit on jätetty muutoin kattavasta paketista pois. Kaikki kolme peliä julkaistiin viime konsolisukupolven aikana.

Kuluvana vuonna pelaajien ulottuville ei tuoda lainkaan upouutta pääsarjan Assassin's Creed -nimikettä. Tuoreen pelin sijaan Michael Fassbender suorittaa salamurhaajan roolissa Assassin's Creedin valkokangasdebyytin. Pelisarjaan pohjautuvan elokuvan ensi-ilta on näillä näkymin joulukuun 28. päivä.

Assassin's Creed: The Ezio Collection julkaistaan marraskuun 15. päivä Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

Kommentit

Jes! Kelpaa kyllä. Moninpeli on pois kaikista niin sieltä tulee noista kahdesta parhaasta kyllä platinat hankittua. Revelations ei paljoa kiinnosta. 

Himputti, kun AC-kokoelmasta ilmoitettiin, niin luulin jo siihen kuuluvan myös ensimmäisen ja kolmannen Assassin's Creedin. Ei sillä, tuo AC II -trilogia on ihan parhautta, mutta mielelläni vetelisin ne parit reunapelitkin läpi samaan syssyyn.

Onhan siinä kuitenkin se eeppinen kehystarina, joka nivoo kaiken yhteen...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi